GALLERIET

Hammel Kunstforenings galleri i Kulturhuset INSIDE

Ophængningsmeter

Kulturhuset InSide stiller udstillingslokale – kaldet Galleriet – til rådighed for udstillinger fra Hammel Kunstforening.

Galleriet omfatter ét sammenhængende lokale på ca. 243 m2. Lokalet består af en forrest del på 12 x 6 meter.
Denne del bruges også af Cafe og Restaurant InSide, men væggene er til disposition for udstillinger. Det bageste lokale er på  18 x 9,5 meter. Kan i særlige situationer bruges af kulturhuset InSide til kurser/møder eller af Cafe og Restaurant InSide.

Ophængningsmeter:
Forreste del 2 x 12 meter. Højde ophængningsskinner: 2,5 meter

Bageste del
Langvæg: 18 meter (minus to døre); endevæg: 9,5 meter; langvæg: 16 meter; endevæg mod forreste del: 3,5 meter.

Højde ophængskinner: 2,10 – 2,5 meter.

Lars Lerche - Leder af Hammel Bibliotek og kulturhus InSide
Dalvej 1, 8450 Hammel
Telefon: 8964 1501 Mail: ller@favrskov.dk

Hammel Kunstforening har udstillinger i galleriet på 1. sal i InSide i Hammel.

KUNSTFORENINGEN

© Hammel Kunstforening  |  KULTURHUSET INSIDE - DK-Hammel  |  Tlf: +45 8696 3203  |  Web:  www.hammelkunstforening.dk  |  Mail:  fogtmann_madsen@hotmail.com